Het Westfriese Minuutje en Het Texelse Minuutje worden bij beschikbaarheid direct opgestuurd! Bestel snel, voordat het te laat is!

Wat is Onze Trots?

Onze Trots is een initiatief van vier gemotiveerde studenten die voor een universitair project een bedrijf op mogen zetten, geheel naar eigen wil. Onze Trots is in de laatste dagen van oktober 2020 begonnen met het ontwikkelen van regionale spellen om mensen de donkere dagen door te helpen en om elkaar te verbinden in deze moeilijke tijden.

Rodny Stolk van Texel en Mike Bakker & Nick Stavenuiter uit West-Friesland merkten alle drie dat de gemeenschappen waarin zij woonden erg hecht met en trots op hun omgeving waren. Men weet er daarom ook veel van af. Daarom hebben ze samen met Marijn Blom, wonende in Leimuiderdorp, met z'n vieren besloten het spel vorm te geven op deze regio's. En zo zijn Het Texelse Minuutje en Het Westfriese Minuutje ontstaan. Onze Trots zal na dit project waarschijnlijk nog niet klaar zijn met het ondernemerschap. Heb je suggesties voor deze groep jonge ondernemers? Twijfel niet, en neem gerust contact op met van ons.